Двама са леко пострадали при пътен инцидент на бул. България

...
Двама са леко пострадали при пътен инцидент на бул. България
Коментари Харесай

Двама са пострадали при ПТП в Русе

Двама са леко потърпевши при пътен случай на бул. България в Русе, в нощта на 22 ноември. Това оповестиха от ОДМВР-Русе.

Около 23:20 часа екип на полицията е изпратен по сигнал за ПТП с потърпевши на булеварда. Там униформените са открили, че на към 800 м. преди магазин за коли в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт е имало аварирали два автомобила БМВ, единият отвън пътното платно.

Катастрофа на Автомагистрала "Тракия ": Има потърпевши

37-годишният лидер на едната кола, която се е намирала на пътя, обяснил, че се е движел в дясна пътна лента и пред него е имало друго МПС, което се е движело постепенно, по тази причина решил да го изпревари, само че когато почнал маневрата видял в последния миг, че от лявата му страна бързо доближава МПС, тогава той внезапно свил още веднъж вдясно и се прибрал в лентата си, само че бил застигнат и блъснат откъм гърба в дясната част от различен автомобил с марка БМВ.

Водачът и пасажер от второто БМВ били отведени за обзор в болница, откъдето са освободени за домашно лекуване с натъртвания и охлузвания.

На местопроизшествието е осъществен оглед от проверяващ служител на реда и по случая е формирано досъдебно произвеждане, което ще обяснява аргументите и събитията, довели до пътния случай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР