Двама са били задържани, докато поливат насаждения от рода на

...
Двама са били задържани, докато поливат насаждения от рода на
Коментари Харесай

Служители на ОДМВР-Велико Търново заловиха двама, докато поливат нива с коноп

Двама са били арестувани , до момента в който поливат насаждения от рода на конопа в икономически двор в златаришкото село Родина, оповестиха от полицията.

Мъжете са били хванати по време на спецоперация за противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции, осъществена на 14 септември вечерта. Те са на 50 и 52 години , надлежно от Велико Търново и Горна Оряховица .

При осъществения на мястото оглед са били открити засети 256 растения , с височина от 2 до 3 метра , заяви на брифинг през днешния ден шефът на ОДМВР старши комисар Димитър Машов и районният прокурор на Велико Търново Тихомир Шабов. При последвало претършуване в пространства наоколо са били открити и конфискувани 5 чувала с изсушена листна маса , която е реагирала на марихуана , с тегло към 38,5 кг . По случая е стартирано досъдебно произвеждане за развъждане и държане на наркотични субстанции.

Вчера задържаните са привлечени като обвинени и с разпореждане на прокуратурата са арестувани за период до 72 часа . Те са известни на полицията, като единият и осъждан за документни закононарушения. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР