Двама са арестувани за дръзкия обир в пловдивското село Катуница.Единият

...
Двама са арестувани за дръзкия обир в пловдивското село Катуница.Единият
Коментари Харесай

Известен бандит е арестуван за въоръжения обир в Катуница

Двама са задържани за дръзкия грабеж в пловдивското село Катуница.

Единият е локален гражданин - Васил Николов - Рупеца. Той е 34 - годишен, незает, неведнъж залавян с опиати и за обири. Осъждан е. Живее с майка си, съобщи Факти.бг.

Торбата с парите отмъкнати от пощата е открита в негови другари. Рупеца си е обезпечил оправдание като след обира е отишъл на разпивка с други мъже.

По непотвърдена информация вторият арестуван е помощник и е от прилежащо село. Той също е с богато престъпно досие. Кметът на Катуница - Красимир Юруков сподели, че сега в пощата се прави проверка и по-късно денем пенсионерите ще могат да получат парите си.

Той описа, че в началото касиерката е отказала да даде пари и причинителят е създал изстрел с газов револвер. В предверието на пощенския клон е имало двамата или трима индивида, които са били застрашени, добави кметът.

Кметът разкри още, че нощес преди да бъдат открити парите, са му се обадили няколко предприемача от селото, поискали анонимност. Те са изразили подготвеност да възстановят откраднатите средства, с цел да не останат пенсионерите без пари.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР