Двама родители с белгийски паспорти бяха задържани от полицията, след

...
Двама родители с белгийски паспорти бяха задържани от полицията, след
Коментари Харесай

Родители изоставиха бебето си на израелско летище

Двама родители с белгийски паспорти бяха арестувани от полицията, откакто оставиха бебето си на чек-ин на израелското летище " Бен Гурион ", до момента в който се опитваха да летят зад граница, оповестиха израелските медии във вторник.

Двойката пристигнала със забавяне за полета си на Ryanair от Тел Авив до Брюксел във вторник. Бебето нямало билет, само че все пак родителите му траяли през защитата, с цел да се качат на полета, оставяйки детето си.

Персоналът на летището забелязал случилото се и се свързал с полицията, която разкрила родителите и ги отвела за разпит. Мениджърът на гишето на самолетната компания кометира пред " Jerusalem Post ", че целият личен състав е бил шокиран: " Никога не сме виждали нещо сходно. Не можехме да повярваме на това, което виждаме. "

Arriving without a ticket for their baby, a couple left their infant at the check-in counter to catch their flight at Tel Aviv airport in Israel.
— Breaking Aviation News & Videos (@aviationbrk)

Според уеб страницата на " Ryanair " " бебета могат да бъдат включени в резервация за полет по време на процеса на онлайн резервация ". При обмисляне на пътешестване с бебе, на уеб страницата се появява известие, в което се показва, че има такса от 25 евро за всеки еднопосочен полет, който бебето прави, до момента в който седи в скута на възрастен. Ако възрастните желаят бебето да пътува със столче за кола, би трябвало да се заплати настрана за седалка.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР