Двама приятели от Батлър, щата Небраска, се натъкнали на невероятна

...
Двама приятели от Батлър, щата Небраска, се натъкнали на невероятна
Коментари Харесай

Американци откриха насред полето хладилник, зареден с бири

Двама другари от Батлър, щата Небраска, се натъкнали на невероятна находка, до момента в който в неделя пътували към наводнената къща на единия - ледник цялостен с бира, заяви в. " Линкълн джърнъл остарял ", представен от Българска телеграфна агенция.

Кайл Симпсън и Гейланд Стауфър забелязали хладилника на 50-ина метра от пътя. Те отворили домакинсикя апарат и с изненада разкрили, че е цялостен с изстудени кенчета бира. Приятелите изпили по едно питие и го натоварили в колата.

" Това беше подарък небесен и на драго сърце му се насладихме, " сподели Симпсън.

На другия ден американците разгласили фотография на чудния ледник и разказали за приключението си в групата с наименование " Небраска през обектив ". За няколко часа получили 7,5 хиляди позитивни отзива.

Снимката видял и притежателят на хладилника - Брайън Хили, който също бил член на тази група. Уредът му се сторил прочут, още повече, че бирата била от обичаните на него и на татко му марки. Оказало се, че откакто през 2007 година в дома на Хили станал пожар, той пренесъл хладилника в колиба покрай брега на реката. След нечуваното наводняване в Средния запад в Съединени американски щати река Плат завлякла домакинския апарат на към 5 км по-надолу. Така хладилникът продължава да работи безупречно освен след пожар, само че и след наводняване.

В изявлението Симпсън е заречен да върне електроуреда на притежателя, само че не е прецизирал дали ще бъде зареден с бири.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР