Двама природозащитници се залепиха за скелет на динозавър в берлинския

...
Двама природозащитници се залепиха за скелет на динозавър в берлинския
Коментари Харесай

Поредната акция на екоактивисти: Двама се залепиха за скелет на динозавър в Германия

Двама природозащитници се залепиха за скелет на динозавър в берлинския Природонаучен музей.
Акцията е в символ на митинг
против политиката на немското държавно управление в региона на климата.

Това е следващата акция на деятели за климата в музей. Преди дни известни творби на изкуството бяха атакувани по разнообразни способи в цяла Европа.

В Берлин две дами, облечени в оранжеви жилетки, се залепиха за металните стълбове, поддържащи скелет на динозавър на възраст над 60 милиона години, като държаха афиш с надпис: “Ами в случай че държавното управление не го управлява? ”

Една от дамите – Карис Конъл, съобщи, че се опасява от “горски пожари, дефицит на вода, апетит и война.

“Динозаврите са измрели, тъй като не са могли да устоят на големите промени в климата. Това заплашва човечеството в този момент ”, добави 34-годишната жена.

Другата активистка, Солвиг Шинкоте, съобщи, че като майка на четири деца се опасява от последствията от изменението на климата.

“Мирната опозиция е методът, който сме избрали, с цел да защитим децата си от смъртоносното незнание на държавните управления ”, сподели 42-годишната жена.
Двете дами приканиха
държавното управление в Берлин да предприеме бързи ограничения за понижаване на излъчванията, да вземем за пример посредством въвеждане на ограничаване на скоростта по автомагистралите и въвеждане на по-достъпен публичен превоз.

От музея оповестиха, че полицията е прекратила акцията за по-малко от час. Нанесени са материални вреди и са повдигнати обвинявания, се споделя в изказването на музея.

Активистките са били от групата Last Generation, която по-рано този месец заля с картофено пюре струващата 111 млн. $ картина на Клод Моне “Les Meules ” в музея Barberini в Потсдам, Германия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР