Двама петричани получиха условни присъди за продажба на марихуана на

...
Двама петричани получиха условни присъди за продажба на марихуана на
Коментари Харесай

Условни присъди за двама петричани, продали марихуана на полицаи под прикритие в София и Благоевград

Двама петричани получиха условни присъди за продажба на марихуана на служители на реда под прикритие. Младите мъже са признали виновността си и подписаха съглашение с прокуратурата, утвърдено от Окръжния съд в Благоевград. 33-годишният Б. Д., който се занимавал с търговия с облекла и земеделие, получи 2 години и 10 месеца условно с 5-годишен изпитателен период и санкция от 8000 лв..

25-годишният И. П., който е фермер, е с наказване от 1 година и 3 месеца условно с 3-годишен изпитателен период.

По-възрастният е упрекнат, че в интервала от 15 юни до 25 юли 2022 година в София, Благоевград и в Петрич самичък като причинител и в съучастничество като съучастник с И. П. популяризирал и направил опит да популяризира четири пъти пъти, както и държал за разпространяване марихуана с общо нето тегло над 11 кг на обща стойност 66 135 лв..

На 15 юни 2022 година към 13 ч. в региона на " Студенски град " в София, популяризирал на чиновник под прикритие 15 грама марихуана. Следващите две покупко-продажби били осъществени на паркинг на една и съща бензиностанция на основен път Е-79 край Благоевград. На 11 юли петричанинът продал на двама чиновници под прикритие марихуана тегло 981 грама за 5886 лева Десет дни по-късно дружно с приятеля си И. П. още веднъж на същия паркинг създали опит да продадат на двама чиновници под прикритие близо 10 кг марихуана за над 60 хиляди лева В дома му в Петрич служителите на реда разкрили 8 грама марихуана.

По-младият мъж е упрекнат единствено в една договорка със чиновници под прикритие. На 25 юли 2022 година, на паркинга на бензиностанция, в съучастничество като съучастник с Б. Д., направил опит да популяризира на чиновници под прикритие, влезнали в личния му лек автомобил " Мерцедес " марихуана с тегло 5119 грама, на обща стойност 30 714 лева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР