Двама от топжурналистите на Нова телевизия напускат медията. Новините се

...
Двама от топжурналистите на Нова телевизия напускат медията. Новините се
Коментари Харесай

Двама топрепортери напускат Нова телевизия


Двама от топжурналистите на Нова телевизия напущат медията.

Новините се разделят с един от главните си политически кореспонденти - Калина Влайкова. Тя е позната на феновете с честите си директни включвания от Народното събрание и от политически събития. Калина е един от дългогодишните и одобрени парламентарни кореспонденти. Преди Нова телевизия, тя има 12-годишен опит като публицист във в. "24 часа ".

Като свое върхово достижение Калина показва материала си за това по какъв начин Движение за права и свободи мобилира електората си преди избори.



Калина Влайкова

От утринния блок "Здравей, България " си потегля Мария Милкова . Тя е позната с множеството си обществени репортажи и директни включвания "на човешки тематики " както в блока, по този начин и в новините. Автор е на доста издания на "Темата на Нова " и е притежател на доста награди за публицистика и снимка. Един от най-нашумелите ѝ телевизионни разкази е за учителя физик Тео Теодосиев, който приготвя възпитаници за олимпиади в мизерни условия.



Довиждане NOVA. След хиляди изминати километри, хиляди снимани часове, безсънни нощи из цяла България, стотици истории, срещи, диалози... е време за отмора. И нови пътища.

Мога единствено да кажа, че годините в "Здравей България " са най-щастливите ми професионални години до момента. Имах щастието да работя с хора, които уважвам и да се изучавам от тях. Мога единствено да им благодаря, че ми даваха опция да върша това, което обичам и умея най-добре - да описвам истории. Винаги съм вярвала, че моята публицистика е да е до тези, чийто глас не се чува във врявата, да оказа помощ и да трансформира. И съм изключително удовлетворена, че това се случваше. Не толкоз постоянно, колкото желаех, само че се случваше, написа във фейсбук профила си Мария Милкова.

От юли и двете няма да са в екипа на малкия екран, която в последната година претърпя голям брой кадрови промени и кавги.

/offnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР