Двама от собствениците на магазин за мобилни телефони в центъра

...
Двама от собствениците на магазин за мобилни телефони в центъра
Коментари Харесай

Удар! Иззеха 9 кг злато от магазин в Пазарджик СНИМКИ

Двама от притежателите на магазин за мобилни телефони в центъра на Пазарджик са арестувани, откакто при обиски в комерсиалния обект и жилището им са открити 8,9 кг злато, заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов.

Операцията е извършена в сряда, като в нея са взели участие оперативни екипи на икономическа полиция и инспектори от Национална агенция за приходите. При инспекция в магазина, стопанисван от братята М.И / 20г./ и Е.И./21г./, както и от 50-годишния им съучастник В.К. служителите на реда открили, че там се продават и златни украшения - огърлици, гривни, пръстени, обеци и медальони. При последвалото претършуване униформените се хванали за главите от огромното количество злато, което разкрили.

От обясненията на притежателите станало ясно, че златото е импортирано от прилежаща страна, само че не е заявено по надлежния ред. Освен това притежателите на комерсиалния обект нямали нужния лиценз за продажбата на златни произведения. Проверката на данъчните открили неналичието на касови бонове при продажбите в магазина. Работата по случая продължава, а магазина е запечатан. В рамките на интервенцията в ромския квартал на Пазарджик са открити и конфискувани над 6кг. нарязан тютюн, а в селата Виноградец и Карабунар домашно създадени локални произведения, които стопани продавали на пътя. Иззето е и 14 кг свинско месо, което било продавано пред къща в Пазарджик

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР