Двама младши инспектори от Районно управление-Димитровград оказаха помощ на шофьорка,

...
Двама младши инспектори от Районно управление-Димитровград оказаха помощ на шофьорка,
Коментари Харесай

Добрият пример: Полицаи от Димитровград оказаха помощ на шофьорка, изпаднала в беда

Двама младши инспектори от Районно управление-Димитровград оказаха помощ на шофьорка, изпаднала в неволя , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

" Благодаря им от сърце, те ми помогнаха в миг на невъзможност и потвърдиха , че са освен чиновници, само че и хора " , написа в обществените мрежи жителка на Хасково.
 Министерство на вътрешните работи
Преди два дни дамата пътува с автомобила си към Стара Загора и на Панорамния път на Димитровград пука предна гума . Докато се суети и чуди по какъв начин ще се оправи с казуса, до авариралата ѝ кола стопира автопатрул.



Веселин Димитров и Владислав Димитров
- младши инспектори от група „ Охрана на публичния ред “, незабавно се заемат със промяната на гумата , само че се оказва, че аварийна е спаднала.
 Министерство на вътрешните работи
Придружават дамата до бензиностанцията и се оправят с казуса. За човешката постъпка шефът на ОД на МВР-Хасково старши комисар Чавдар Георгиев им връчи „ Писмени похвали “.

Той не скри своята горделивост от сътрудниците и изрази вяра , че това не е индивидуален акт на дейностите на момчетата в униформа, а положителният им образец ще е инфекциозен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР