Двама младежи бяха приети днес в болница, след като бяха

...
Двама младежи бяха приети днес в болница, след като бяха
Коментари Харесай

​Двама младежи бяха нападнати от мечка в центъра на град в Румъния

Двама младежи бяха признати през днешния ден в болница, откакто бяха нападнати от мечка в центъра на румънския град Бъйле Тушнад в централната част на страната, съобщи организация Медиафакс. Младежите са получили пострадвания по краката, лицето и гърдите, само че са в устойчиво положение в Окръжната болница за незабавна помощ в Миеркуря Чук.

 © фотография: АРХИВ
Инцидентът е станал в централната част на града рано през днешния ден. Двамата млади мъже, на по 27 година, вървели към гарата, с цел да отидат на работа в град Миеркуря Чук. Единият от потърпевшите е претърпял интервенция, защото е имал по-сериозни пострадвания на торса. Той бил скочил да оказва помощ на приятеля си, който бил атакуван първи, а в последна сметка получил по-тежки пострадвания, оповестява Медиафакс.

" Вторият, който скочил в помощ на приятеля си, е потърпевш повече. Мечката е откъснала меки тъкани, причинявайки рани в региона на торса. Това е по-тежък случай, най-тежкият напоследък ", сподели шефът на болничното заведение доктор Конрад Жудит. Той добави, че животът на младия мъж не е в заплаха. И двамата нападнати остават в болничното заведение.
 Гладни мечки тормозят жителите на румънски градове Гладни мечки тормозят жителите на румънски градове
Гладни мечки тормозят жителите на румънски градове в централната част на страната.

Председателят на Окръжния съвет на Харгита Чаба Борбой написа на страницата си във Facebook, че младежите са били нападнати от мечка, която има две дребни. В обявата си той показва, че жителите на Бъйле Тушнад са на границата на търпението от мечките, които постоянно слизат от гората. През юли други двама мъже бяха нападнати от мечка в Бъйле Тушнад, напомня Медиафакс.

Тази седмица гладна мечка унищожи хладилника на Центъра за протекция на детето в града, където са настанени 50 деца, показва още организацията. Окръжният съвет на Харгита упорства за предприемане на незабавни ограничения, защото доста мечки се разхождат по улиците на града и в региони, където има възрастни хора и деца. Според локалните управляващи в интервала, в който зреят плодовете, мечките всеки ден влизат в дворовете на хората.
 Две деца в Полша са ранени след нахлуване от вълк Две деца в Полша са ранени след нахлуване от вълк
Две деца са ранени след нахлуване от еднакъв вълк в Югоизточна Полша, заяви ДПА.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР