Двама мъже спасиха тригодишно момиченце, което едва не падна от

...
Двама мъже спасиха тригодишно момиченце, което едва не падна от
Коментари Харесай

Двама мъже спасиха 3-годишно момиченце, падащо от прозорец ВИДЕО

Двама мъже избавиха тригодишно момиченце, което едвам не падна от прозорец в Казахстан. Историята се разиграла в Нур-Султан, споделя Tengrinews детайлности.

Изданието оповестява, че минувачи, които са видели дете, висящо от прозореца на 8-ия етаж, са се обадили в полицията. Полицаите отишли ​​на мястото. Междувременно гражданин на същия блок - Сабит Шонтакбаев, който отивал за работа, забелязал плачещото дете. 36-годишният мъж се втурнал към седмия етаж при съседите.

„ След като се качи на прозореца, той, рискувайки личния си живот, протегна ръка към момичето и безусловно я хвана в придвижване преди идването на чиновниците на реда “, споделиха от полицията пред изданието.



Оказа се, че тригодишното момиченце е единствено у дома. То поставило меки играчки под прозореца, качило се на перваза на прозореца и виснало на перваза.

На Сабит Шонтакбаев е показан апартамент, ще му се помогне с работата и погасяването на заеми. Награден е и със значка. По-късно се оказа, че в спасяването на момиченцето е взел участие различен мъж, който не е сниман на видеото. Саги Жилкишиев задържа Сабит Шонтакбаев, до момента в който избавя детето. Съобщава се, че на Жилкишиев е възложен и двустаен апартамент.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР