Двама мъже се млатеха здраво пред очите на десетки минувачи

...
Двама мъже се млатеха здраво пред очите на десетки минувачи
Коментари Харесай

Двама се биха посред бял ден пред очите на десетки в центъра на Бургас

Двама мъже се млатеха крепко пред очите на десетки минувачи в бургаския жк „ Възраждане “, оповестяват очевидци. Участниците в екшъна, разиграл се до пазара „ Краснодар “, са с тип на безспорни несретници и безпределно изпаднали видове.

Не е известно защо са се скарали, само че по-възрастният от двамата бе натиснал на земята другия мъж и му нанасяше удари. Той се опитваше да отскубне от ръката му чантичка, описа свидетел, представен от Флагман.БГ.

В един миг играта напълно загрубя и двамата започнаха да си разменят юмруци. В конфликта се включи първо мъж на междинна възраст, който изскочи от колата си, с цел да разтърве биещите се. И той обаче бе повален на земята.

„ Веднага се намесих. Не използвах никаква мощ, скарах се и на двамата и се показах за служител на реда. Те се стреснаха и разотидоха в разнообразни краища.

И двамата имаха пострадвания по лицето и ръцете. С охлузвания бе и мъжът от джипа, който първи потегли да ги разтървава, само че позволи неточност, тъй като приложи мощ, а не разсъдък “, описа Петър Николов, който снима видеото и след това предотврати по-сериозен случай.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР