Двама мъже са задържани за опит за осуетяване на полицейска

...
Двама мъже са задържани за опит за осуетяване на полицейска
Коментари Харесай

Двама мъже са задържани за опит за осуетяване на полицейска проверка

Двама мъже са арестувани за опит за разстройване на полицейска инспекция. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Минути след среднощ тази заран, в хода на извършени от автопатрул на Първо районно управление (на МВР) - Плевен дейности в региона в село Бохот, униформените забелязали в далечината мрачен джип. При подаване на звуков и светлинен сигнал лидерът на автомобила не е извършил полицейското предписание да спре и внезапно е нараснал скоростта. Служителите на реда подхванали гонене на джипа, подавайки от самото начало звуков и светлинен сигнал.

След към 4 км автомобилът спрял, в него са открити притежателят – 39-годишен от Ловеч, и спътникът му – 48-годишен, също от Ловеч. В купето на джипа са открити две ловни карабини с оптики, заредени с патрони в цевите и голям брой муниции. И двамата са арестувани за опит за разстройване на полицейска инспекция по член 270 от Наказателен кодекс за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Полицаите са употребявали помощни средства – стоп патрони. Работата продължава проверяващ служител на реда. За случая е известена прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР