Двама мъже са задържани в момент на полагане на грижи

...
Двама мъже са задържани в момент на полагане на грижи
Коментари Харесай

След акция: Откриха растения коноп във Великотърновско и Габровско

Двама мъже са арестувани в миг на полагане на грижи за растения от рода на конопа, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Министерство на вътрешните работи
Съвместната интервенция по противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, е осъществена след извършено авансово следствие.

При подхванатите в събота процесуални дейности в землището на село Въглевци, в миг на полагане на грижи за растения от рода на конопа, са задържани двама мъже  - на 31 и 32 години, от Велико Търново и село Беляковец.
 Министерство на вътрешните работи
В парцела са открити 48 растения от рода на конопа, с тегло на листната маса към 17 кг. Иззети са и други движимости, имащи отношение към осъществяваната незаконна активност.
 Министерство на вътрешните работи
При последвали инспекции в горски сектор в землището на село Руня проверяващите открили още 49 растения , с тегло на листната маса към 12 кг, а в землището на село Добрените - други 13 растения.
 Министерство на вътрешните работи
Осъществени са претърсвания на адресите, населявани от арестуваните, откъдето са конфискувани марихуана, вещество, реагиращо на кокаин , електронни везни и система за развъждане на растения.

На двамата са повдигнати обвинявания . Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР