Двама мъже са арестувани за сбиване в заведение и оказване

...
Двама мъже са арестувани за сбиване в заведение и оказване
Коментари Харесай

Двама мъже са арестувани в Шумен за сбиване в заведение

Двама мъже са задържани за сборичкване в заведение и оказване на опозиция при задържане, оповестиха от ОДМВР - Шумен. Сигналът бил получен в 04.50 часа в дежурната част на районно управление (на МВР) - Шумен. На място в заведението на бул. “Славянски “ в Шумен бил пратен полицейски екип.

Изяснено било, че двама мъже във очевидно нетрезво положение, блъснали клиент в заведението. Те били предизвестени от охранителите да спрат да се саморазправят, само че насочили експанзията си към защитата и към други клиенти. Отправили закани са разпра. Пред униформените траяли да се дължат надменно. Отказали да дават документи за идентичност и отправили обидни думи към тях.

Направили опит да изоставен мястото на инспекцията. При задържането си оказали опозиция. За период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен са арестувани лица с букви К. А. (на 34 г.) и В. А. (на 29 г.). Съставени са им актове по ЗМВР за това, че умишлено пречат на полицейски орган да извърши задължението си по работа и по Указа за битка с дребното безчинство.

На К. А. е формиран акт по ЗБЛД за това, че отказал да показа документ за идентичност на полицейски служител
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР