Двама криминално проявени мъже от Ямбол бяха арестувани след като

...
Двама криминално проявени мъже от Ямбол бяха арестувани след като
Коментари Харесай

След гонка с полицията: Джип разби входа на затвора в Бургас, двама се оказаха директно в двора

Двама престъпно проявени мъже от Ямбол бяха задържани откакто с джип „ Мерцесес “ при гонене с полицията пометоха двете железни порти на следствения арест към бургаския затвор и акостираха в двора му. Задържаните са на възраст 27 и 31 години.

Екшънът се разиграл към 16.00 часа през днешния ден. Малко преди този момент в Министерство на вътрешните работи е поучен сигнал за скандал в пункт за механически прегледи на „ Шел “, ситуиран на ул. „ Индустриална “. Пристигналият на мястото патрул разкрил несъответстващ мъж, който влезнал в груба разпра със чиновник на пункта. Но щом забелязал униформените, дружно с различен мъж се качил в джип “Мерцедес ” със софийска регистрация и с висока скорост се опитал да избяга.

По пътя си джипът помел три леки автомобила по ул. “Индустриална ”. “Мерцедесът ” навлязъл в кв. “Победа ” и след малко блуждаене лидерът му – 31.годишен мъж-неправоспособен водач е насочил към ул. “Вая ”, с цел да излезе на околовръстното шосе. Той обаче объркал пресечките и челно минал през двете железни порти на следствения арест към бургаска затвор, спирайки във вътрешния двор. Един от мъжете изхвърлил на земята пакет със суха тревна маса, евентуално “друсан чай ”, след което са арестувани от чиновниците на Първо ръководство на МВР- Бургас. След случая вратите навреме са затворени, като не е позволено излизане на арестувани лица.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР