Двама крадци, както вече информира БЛИЦ, бяха зрелищно арестувани във

...
Двама крадци, както вече информира БЛИЦ, бяха зрелищно арестувани във
Коментари Харесай

Добрата новина: Полицаите хвърлили един бой на дивите мутри при ареста им във Варна

Двама крадци, както към този момент осведоми БЛИЦ, бяха зрелищно задържани във Варна след злополука, луда гонка с полицията и пукотевица със стоп патрони.

Мутрите са престъпно проявени, а автомобилът, с който са се движили, е откраднат от техен прочут. Пробата за алкохол на лидера е позитивна.

Всичко стартира на пътя за с. Каменар, където 22-годишният водач не стопира на стоп палка. Вместо това, дава газ и с внезапна маневра изчезва, като за малко не блъска полицейския чиновник. Започва търсене и 30 минути по-късно автомобилът е видян, написа bTV.

В тази СНИМКА е събрано цялото безумство по пътищата в България

"Патрулката потегли да го пресича от другата страна, той мина в другото платно. Удари се в една движеща се кола, отхвръкна, удари се в друга. По-надолу му изхвърча колелото и продължи на три гуми ", описа свидетел на преследването.
С една изчезнала гума и преследвани от полицията младежът и неговият 24-годишен сателит изминават още 2 км, като вършат опит да изблъскат от пътя патрулката.

"Приятелите ми споделиха, че са карали напряко на зиг-заг, тъкмо като по филмите. Изобщо не са се съобразявали, нито с правилника на придвижване, нито с нищо ", описа притежателят на колата Христо Барбов.

В последна сметка автомобилът стопира откакто служител на реда стреля със стоп патрон в лявата му гума. "Полицаите толкоз проведено действаха, в действителност доста добре. Изключително добре се получи задържането им. Малко ги поступаха, тъй като оказаха опозиция момчетата ", разяснява Христо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР