Двама избирателни служители в Джорджия, които миналата седмица спечелиха присъда

...
Двама избирателни служители в Джорджия, които миналата седмица спечелиха присъда
Коментари Харесай

Изборните работници в Джорджия отново съдят Руди Джулиани след присъда за 148 милиона долара

Двама изборни чиновници в Джорджия, които предходната седмица завоюваха присъда за 148 милиона $ против някогашния кмет Руди Джулиани, го съдиха още веднъж за това, че продължава да твърди, че са направили машинация с бюлетини през 2020 година

Руби Фрийман и нейната щерка Андреа „ Шей “ Мос подадоха молба в понеделник за непрекъсната възбрана против Джулиани, което би му попречило да приказва обществено за тях, заяви Axios.

Адвокатите на двамата обявиха в жалбата си от федералния съд на окръг Колумбия, че „ Джулиани продължава да популяризира същите неистини, за които към този момент е бил измамен под отговорност “, цитирайки забележки, направени от 79-годишния мъж пред кореспонденти незабавно след присъждането на премията вреди петък.

„ Изявленията на подсъдимия Джулиани, съчетани с отхвърли му да се съгласи да се въздържа от продължение на сходни изказвания, демонстрират ясно, че той има намерение да продължи в акцията си за целенасочена клюка и тормоз. Трябва да спре “, пишат юристите.

„ При...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР