Двама души са били откарани в болница и близките имоти

...
Двама души са били откарани в болница и близките имоти
Коментари Харесай

Газова експлозия в Блекбърн: Двама души са откарани в болница и домовете са евакуирани

Двама души са били откарани в болница и околните парцели са евакуирани след газова детонация в парцел в Блекбърн, оповестиха управляващите. Газова детонация изравни с земята парцел на London Road малко преди 20:00 ч. в неделя, като службите за незабавна помощ бяха извикани за известия за сриване на постройка.

Мъж беше хванат от детонацията, която видя тераса къща на улицата превърната в отломки стените и покрива на къщата се спускат към него. Блекбърн от Общинския съвет на Даруен сподели, че е бил откаран в болница " Роял Престън ", с цел да получи лекуване за пострадвания, за които се счита, че не са животозастрашаващи. Съветът също по този начин сподели, че втори мъж е бил откаран в болница Royal Blackburn с леки пострадвания.

Полицията в Ланкашир сподели, че околните домове са били евакуирани и прикани хората да заобикалят региона, до момента в който не престават следствията. Силите споделиха: „ Бяхме потърсени малко преди 20:00 часа довечера за сигнал за сриване на къща на адрес на London Road и службите за незабавна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР