Двама души са арестувани от берлинската полиция за опит за

...
Двама души са арестувани от берлинската полиция за опит за
Коментари Харесай

Кралете на индъстриъла отново на топа на устата. Инцидент по време на концерт

Двама души са задържани от берлинската полиция за опит за интервенция в озвучителната система по време на втория концерт на Рамщайн в неделя вечерта на Олимпийския стадион в немската столица, съобщи ДПА, представено от Българска телеграфна агенция

Трета жена, обвинена в присъединяване в случая, е съумяла да избяга от чиновниците на реда.
-->
Инцидентът става на фона на митингите против осъществяванията на " Рамщайн " поради неотдавнашните обвинявания в полово принуждение, отправени против фронтмена Тил Линдеман. 

Според говорителка на берлинската полиция охранители на концерта са забелязали тримата обвинени да бърникат в кабелните канали, водещи до високоговорителите наоколо до сцената.

По данни на полицията, изнесени през днешния ден, към момента не е ясно каква е била задачата на 36-годишния мъж и 24-годишната жена. И двамата са били изгонени от стадиона и освободени в очакване на следствие за опит за разваляне на имущество.

На въпрос по отношение на случая от " Рамщайн " са отказали да дават повече информация.

Протести в събота посрещнаха първия от трите концерта на групата в Берлин, като деятели желаеха изявите й да бъдат неразрешени. 

Охраната на концертите на " Рамщайн " в немската столица беше засилена, като бяха включени както униформени, по този начин и цивилни чиновници по сигурността.

Няколко дами насочиха обвинявания против Линдеман, включително за полови похищения на празненства след концерти, които Тил Линдеман отхвърля, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР