Двама души бяха ранени днес в центъра на Анкара, след

...
Двама души бяха ранени днес в центъра на Анкара, след
Коментари Харесай

Катастрофа близо до българското посолство в Анкара

Двама души бяха ранени през днешния ден в центъра на Анкара, откакто камион, спирачките на който отказали, падна върху миниван.

Инцидентът е станал в обедните часове през днешния ден на бул. „ Ататюрк “ (съвсем покрай българското посолство) до известния парк с лебедите „ Кугулу “ в централния регион Чанкая, описаха пред Българска телеграфна агенция очевидци на случая.

Камионът, паркиран пред унгарското посолство на бул. " Ататюрк ", ненадейно потеглил, защото са отказали спирачките му. Превозното средство е излязло от пътя, минало е през мантинела и е паднало върху миниван, движещ се през подлеза долу. Двама души, които са били в минивана, са били ранени.

На мястото на случая са пристигнали доста коли за спешна помощ и полиция. 

Пострадалите са откарани с кола за спешна помощ в столичната болница Билкент. Няма заплаха за живота им, осведомят турските медии.

Пътят, който бе затворен за известно време поради случая, бе отворен за придвижване, откакто авариралият камион и миниванът са били изтеглени. 

Шофьорът на камиона е арестуван за разпит.

Инцидентът стресна жителите на турската столица, като за известно време са зародили терзания във връзка със сигурността поради огромния брой полицейски коли и мотори, изпратени на мястото на случая. Хеликоптер е кръжал в региона.

Междувременно президентът Реджеп Тайип Ердоган, връщайки се от гала, състояла се в Асоциацията на турските бизнесмени, е минал с конвоя си около мястото на произшествието. Президентът е бил осведомен за произшествието, оповестява турската телевизия НТВ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР