Двама чуждестранни футболисти карат проби в Берое. Заради тях вчера

...
Двама чуждестранни футболисти карат проби в Берое. Заради тях вчера
Коментари Харесай

Берое пробва двама чужденци в тайна контрола

Двама задгранични футболисти карат проби в Берое. Заради тях през вчерашния ден бе проведена образователна игра, която се трансформира в традиция. Възпитаниците на Николай Киров-Белия надиграха с 3:0 третодивизионния Асеновец. Тимът от Асеновград е четвърти в Югоизточната Трета лига, на 4 точки от водача Несебър.

Наставникът не Берое тества босненски нападател, който се споделя Лука, и негър подобен, съгласно осведомени – французин. Повече информации не бяха предоставени, като старозагорци пазят в загадка имената им.

Проверката с Асеновец бе секретна. Първият гол бе дело на тъмнокожия футболист, който вкара от дузпа. После се разписа и босненецът Лука. Третото попадение бе дело на Луизиньо след почивката. Тестовете на въпросните чужденци, както и на някогашния състезател на заралии Денислав Станчев ще продължат и през идните дни.

Преди седмица Берое отново игра такава секретна контрола. Бе надвит различен отбор от Югоизточната Трета лига – Сокол Марково, с 1:0. Наставникът Николай Киров е решил да трансформира в традиция сходни срещи, с които да държи възпитаниците си в кондиция. В тях се пускат състезатели на проби, играчи от втория отбор, юноши и такива, които имат по-малко игрови минути от началото на сезона.

Белия търси укрепване в офанзива. Както е известно, чартърен от ЦСКА са нападателите Калоян Кръстев и Митко Митков. Първият обаче се контузи, а вторият до неотдавна се възстановяваше от контузия и не е във форма.

Абубакар Тунгара пък се чака да бъде продаден в ЦСКА 1948. Нападателят бе гледан персонално под Аязмото при загубата с 0:4 от Лудогорец от благодетеля на столичани Цветомир Найденов.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР