Двама български съдии ще ръководят мачове от младежката Шампионската лига

...
Двама български съдии ще ръководят мачове от младежката Шампионската лига
Коментари Харесай

Още двама български съдии с наряди в Европа

Двама български съдии ще управляват мачове от младежката Шампионската лига тази седмица. Това са Волен Чинков и Никола Попов, които са надлежно 3-ти и 4-ти в българската листа на УЕФА.

Волен Чинков получи мача от група А сред тимовете на Република България Лайпциг и Брюж. Срещата ще се играе на „ Република България Трейнинг Център Котавег “ на следващия ден от 14.30 часа. Помощници на Чинков, който през вчерашния ден управлява дербито сред ЦСКА и Левски, ще бъдат Мартин Венев и Дениз Соколов. Делегат на мача е Торир Тормар Хаконарсон от Исландия, а съдийски наблюдаващ Карел Видяк от Чехия.

Никола Попов също ще управлява мач от младежката Шампионска лига, само че от потока на националните първенци. Попов получи срещата сред Шкендия Тетово и Хайдук Сплит, който е първи мач от първия елиминационен кръг.

Мачът ще се играе на подготвителния център на локалната федерация Петър Милошевски на в четвъртък от 15.00 часа. За Никола Попов това е четвърто предопределение през тази есен в европейски мач, откакто има два като основен арбитър в Лигата на Конференците.

Помощници ще му бъдат Петър Митрев и Мирослав Максимов, а пратеник на мача е белгиецът Филип Дронхд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР