Двама българи са задържани у нас при международна операция срещу

...
Двама българи са задържани у нас при международна операция срещу
Коментари Харесай

Случайност? Перничани са задържани по време на акция срещу “Клан дел Голфо”

Двама българи са арестувани у нас при интернационална интервенция против трафик на кокаин от страни от Латинска Америка до Европа. От Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден потвърдиха за акцията.

По случая у нас работи ГДБОП взаимно с полицейските управляващи в Италия. В осъществяване на европейски заповеди за арест и следствие у нас са арестувани двама мъже, престъпно проявени. Проведени са претърсвания и са конфискувани доказателства.

Италианската полиция залови 4,3 тона кокаин, чиято пазарна стойност възлиза на 240 милиона евро, с което нанесе тежък удар върху колумбийската формация за наркоразпространение „ Клан дел голфо “, съобщи през днешния ден Ройтерс.

Случайност ли е " Голфа ", питат шеговито в мрежите.

Полицията съобщи, че това е една от най-големите по рода си колета с наркотични субстанции, залавяни в Европа. Органите на реда са стигнали до нея във финалния стадий на интернационално следствие, довело до издаването на заповеди за арест на 38 души в шест страни: Италия, Словения, Хърватия, България, Нидерландия и Колумбия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР