Двама американци, които планираха да прекарат зимата на яхта в

...
Двама американци, които планираха да прекарат зимата на яхта в
Коментари Харесай

Двойка от Вирджиния, изчезнала в Гренада и се опасява, че е убита, след като яхта, за която се твърди, че е била открадната от избягали престъпници

Двама американци, които възнамеряваха да прекарат зимата на яхта в Карибите, бяха публично изчезнали в понеделник, само че се опасяваха, че са били убити след като лодката им е била откраднат от бегълци от пандиза в Гренада. Кати Брендъл и Ралф Хендри бяха видени за последно преди седмица покрай плаж в дребната островна страна. Полицията откри тяхната платноходка и залови трима избягали нарушители, за които счита, че са я откраднали.

Гренаданската полиция към момента търси двойката, която е от Северна Вирджиния, и те споделиха на филиала на CBS News във Вашингтон WUSA, че не са открити тела.

Семейството и приятелите описаха двойката като опитни моряци, които предходната година плаваха с яхтата си, наречена Simplicity, от Хамптън, Вирджиния до Антигуа. Те потвърдиха, че двойката е била на отмора в Гренада, където е акостирала лодката им.

„ Наистина е тъжно “, сподели дългогодишният другар K.C. Макалпин, който добави, че Брендъл и Хендри са възнамерявали това да бъде тяхното „ посл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР