Двама 19-годишни, 15 и 16-годишен са в болницата в Кърджали

...
Двама 19-годишни, 15 и 16-годишен са в болницата в Кърджали
Коментари Харесай

Четирима младежи пострадали при ПТП до село Глухар

Двама 19-годишни, 15 и 16-годишен са в болничното заведение в Кърджали
Четирима са потърпевши при пътнотранспортно произшествие нощес към 22,30 часа на основния път на разклона за село Глухар, оповестяват от ОД на МВР-Кърджали.

По първични данни лек автомобил „ Опел “, ръководен от 19-годишен, се блъснал в задната част на завиващ рейс. При злополуката потърпевши водачът на колата и трима негови спътници- на 15 година, 16 година и 19 година, които са били настанени в болница.

Спасителен екип на РСПБЗН-Кърджали е извадил затиснатите пасажери в лекия автомобил, а различен екип осветявал мястото за огледа, осъществен от дежурна оперативна група от РУ- Кърджали.

Образувано е досъдебно произвеждане. Екип на пожарната работа е почистил пътното платно от счупени стъкла и разлято гориво.

При пътно произшествие през вчерашния ден в Момчилград е потърпевш леко и 82-годишен велосипедист. 34-годишен с „ Хюндай “ при завой не оставил задоволително странично разстояние и блъснал калника на колелото. Велосипедистът бил прегледан от екип на Филиала за незабавна помощ в града и освободен за домашно лекуване без съществени пострадвания.

Около 13,45 часа през вчерашния ден в Кърджали паркиран „ Мерцедес “ се привел в придвижване и блъснал паркиран товарен автомобил „ Пежо “. На притежателя му е формиран акт по ЗДвП.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР