Двама 16-годишни неправоспособни шофьори катастрофираха в Русе, съобщиха от ОД

...
Двама 16-годишни неправоспособни шофьори катастрофираха в Русе, съобщиха от ОД
Коментари Харесай

Двама 16-годишни неправоспособни шофьори катастрофираха в Русе

Двама 16-годишни неправоспособни водачи катастрофираха в Русе, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи. В понеделник вечерта в полицията постъпил сигнал за пътен случай покрай блок 210 в русенския квартал „ Чародейка “, където се блъснали лек автомобил и мотопед. След произшествието двамата водачи напуснали мястото на злополуката. Служители на бранш Пътна полиция след извършени оперативно-издирвателни мероприятия открили участниците в случая и изяснили фактическата конюнктура и аргументите за настъпване на злополуката.

Произшествието е зародило към 18:40 часа на ул. „ Ради Иванов ”, където лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с русенска регистрация, ръководен от недееспособен 16-годишен русенец, нарушил разпоредбите за отдалеченост, причинявайки злополука с един леко ранен като блъснал в задната част движещ се пред него мотопед, ръководен от различен недееспособен 16-годишен юноша. Вследствие на удара, лидерът на мотопеда паднал на пътното платно и потърпевш. Той отказал на пристигналия на място екип на Центъра за незабавна помощ да бъде прегледан в болница и да му бъде оказана здравна помощ. След това двамата водачи напуснали местопроизшествието.

Случаят е бил документиран от служителите на реда и са подхванати нужните административни наказания, прецизираха от МВР-Русе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР