Двадесет и седем заподозрени членове на банда бяха арестувани и

...
Двадесет и седем заподозрени членове на банда бяха арестувани и
Коментари Харесай

27 заподозрени членове на банда в Лос Анджелис, арестувани във връзка с незаконни операции с наркотици и оръжия в Калифорния

Двадесет и седем обвинени членове на тайфа бяха задържани и близо 150 паунда опиати бяха иззети като част от траяло месеци следствие на проведената престъпност в Лос Анджелис, оповестиха органите на реда в понеделник.

Твърди се, че обвинените са управлявали мрежа за трафик на опиати и огнестрелно оръжие в цяла Калифорния, настояват управляващите.

Като част от напъните на разнообразни организации, наречени „ Операция Безопасно пристанище “, органите на реда конфискуваха и 30 оръжия, в това число призрачни револвери, както и огромни количества опиати, в това число над 72 000 хапчета фентанил, 1,7 паунда фентанил на прахуляк, 143 паунда метамфетамин, и 4,7 паунда хероин, се споделя в известие за пресата от канцеларията на основния прокурор на Калифорния.

Разследването обхвана голям брой окръзи и също по този начин докара до арестите на други обвинени сътрудници на банди в региона на централната котловина на щата, споделиха чиновници.

„ Операция Safe Harbor изпраща мощно обръщение към проведените незаконни предприятия в цяла Калифорния, че не можете да устоите на силата на положителната работа на правоприлагащите органи “, сподели основният прокурор Роб Бонта. „ Днес премахнахме рискови опиати и оръжия от нашите улици и защитихме хората в Лос Анджелис от продължаващите закани, които тази група провокира. “

Бонта отхвърли да даде името на „ уличната незаконна организация с принуждение “, към която се подозира, че принадлежат обвинените, като уточни, че не желае да им дава популярност.

Случаите на обвинените са отнесени до окръжната прокуратура на Лос Анджелис за евентуално наказателно гонене, споделиха чиновници.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР