Два пъти е била прегазена 34-годишната жена на пътя между

...
Два пъти е била прегазена 34-годишната жена на пътя между
Коментари Харесай

Два пъти е била прегазена жената на пътя край Созопол

Два пъти е била прегазена 34-годишната жена на пътя сред Созопол и Приморско. Единият лидер избягал от местопроизшествието, а дамата бе ударена и от мъж, който незабавно подаде сигнал в Министерство на вътрешните работи. Сив металик е цветът на колата, с която водач, прегазил 34-годишната жена в нощта против неделя, е избягал. Още на огледа станало ясно, че мъжът, блъснал Юлия, не е първият, която я блъснал. По тялото на дамата личали следи от предходно газене. Затова от Министерство на вътрешните работи незабавно почнали да преглеждат записи от близки камери.
Една от тях заснена бързо движеща се кола. Тя е сива на цвят, а от фрагмента си проличава, че предният похлупак на автомобила е огънат. Снимката обаче е странична, търсят се други камери, които може да са снимали номера на автомобила.
Примомняме, че дамата почина при тежка злополука по пътя Бургас - Приморско в региона на правата от разклона за ваканционно населено място "Св. Тома " към Приморско.
Младата жена се е придвижвала като пешеходка и е била прегазена от автомобил. Сигнал за случая е получен в полицията в Созопол към 1 часа. Обадил се е 34-годишен водач на Сузуки "Лиана " със софийска регистрация, който е споделил, че е блъснал жена на пътя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР