Два пъти дневно медицинските екипи получават топла храна от Нарру

...
Два пъти дневно медицинските екипи получават топла храна от Нарру
Коментари Харесай

“Топла храна от сърце” - Нарру и Метро даряват доставка на храна за лекарите в Пирогов



Два пъти на ден медицинските екипи получават топла храна от Нарру Доставка, приготвена с пресни артикули от Метро

“Радваме се, че можем да подкрепим лекарите с това, което ние умеем най-добре - да им доставим прясна и вкусна храна. Това е жест, който вършим от сърце и се надяваме с него да доставим и малко топлота и наслаждение в сложното им ежедневие” разяснява Ивелин Илиев, шеф на Хепи Доставка и rezzo.bg.

Менюто за лекарските екипи е уравновесено, тъй че да обезпечи разнообразно, пълноценно, щедро и вкусно хранене за обед и вечеря. Всяка порция включва свежа салата от сезонни зеленчуци, готвено главно ядене с гарнитура и десерт, приготвени с пресни артикули от Метро, сътрудник на самодейността на Нарру Доставка “Топла храна от сърце ”.
Менюто е съобразено и с това, че доста от лекарите и медицинските сестри в Пирогов дават 12-часови смени и им се постанова два пъти дневно се хранят в болничното заведение.
“За екипите на Нарру Доставка и Метро е чест, че медиците на Пирогов ни се довериха и ни споделят, че чакат всяка наша доставка с неспокойствие. Ще продължим с огромно предпочитание и внимание да ги поддържаме до края на епидемията в България, която се надяваме да завърши по-скоро” - продължи господин Илиев.

От Нарру и Метро имат подготвеност да откликнат и на други лечебни заведения, където има лекари, заети в битката с корона вируса като поддържат екипите им с безвъзмездна доставка на храна.

За ограниченията за сигурност, подхванати от Нарру Доставка:

От първия ден на изключителното състояние Нарру доставка трансформират кухните на Нарру в строго следени цехове за произвеждане и разнос на храна. Във всички заведения на Нарру има прецизно написан протокол за използване на най-високите хигиенични ограничения, които в изключителната обстановка са допълнени с всички съответни наставления от Министерството на здравеопазването и СЗО. Новите условия влючват наложително премерване на температурата на всички чиновници преди работа и попълване от тяхна страна на особено спешно досие за контактите, здравословното положение и съществуването на защитни ограничения. Ръкавиците са наложителни за всички и се сменят на всеки кръговиден час като преди да се слагат нови ръцете се измиват с изключение на с гореща вода и сапун и със специфичен дезифектант на спиртна основа. С него регулярно се измиват и всички повърхности, чантите за доставка преди всяка доставка и защитните дрехи на чиновниците. Те са направени от специфична водонепропусклива материя и разрешават стерилизация с препарат. Към маските се прибавят и защитни очила, тъй че всевъзможен контакт сред служителя и храната да е избегнат. Освен това кутиите за разнос, в които се доставя храната се държат в затоплени камери на температура 65 градуса, задоволителна с цел да се отстрани интензивността на вирусите и бактериите. Кутиите се слагат в специфични стерилни пликове, които се запечатват и по този начин доближават до клиентите. Доставчиците имат обвързване да дезифекцират колите си всеки ден и чантите преди всяка доставка. За също е обезпечено защитно облекло, промяна на ръкавиците преди всяка доставка и защитен шлем, който се слага върху маската за оптималната отбрана. Нарру Доставка оферират и безконтактна доставка за всички, които си поръчват и заплащат онлайн като запечатания плик се подава на клиента от разстояние 2 метра с телескопична окачалка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР