Два от най-големите клубове в Ювентус и Лацио ще премерят

...
Два от най-големите клубове в Ювентус и Лацио ще премерят
Коментари Харесай

Ювентус и Лацио със заявка за шоу с марката Серия А

Два от най-големите клубове в Ювентус и Лацио ще премерят сили на “Алианц Стейдиъм ” в Торино идния уикенд. Двубоят е част от 4-ия кръг на шампионата, като в winbet.bg всеки може да открие многообразие от пазари, както и супер повишени коефициенти.

Освен, осигуряващ увеличени коефициенти за определени събития, в платформата на WINBET за първи път в България откриваме и функционалността. Използваща се за пазари “над 2.5 гола ”, функционалността автоматизирано затваря залога на потребителя, в случай че до 33-ата минута има маркирани две попадения.

Юве и Лацио - една остаряла класика на Серия А

След няколко посредствени сезона в Серия А и посред продължаващи кавги по отношение на финансовите практики на клуба по време на пандемията, Ювентус има за цел да си върне Скудетото през тази акция. “Бианконерите ” стартираха шампионата добре, печелейки седем точки от първите си три срещи. Към момента само двата милански гранда са пред тима на Масимилиано Алегри в класирането.

Преди паузата Ювентус реализира втория си триумф за сезона. “Старата госпожа ” срещна Емполи надалеч от вкъщи и свърши задоволително работа за победа с 2:0. Данило и Федерико Киеза означиха за тима на Алегри.

Голямата вест в лагера на Ювентус е обвързвана със международния първенец с Франция Пол Погба, който “изгоря ” с позитивна допинг проба. Много е евентуално Погба към този момент да е изиграл последния си мач за клуба, в случай че тестът му бъде доказана и той бъде осъден. Това обаче едва ли тревожи изключително тифозите на Юве, имайки поради, че французинът съвсем не е играл, откогато се завърна в клуба през лятото на предходната година.

Лацио започва мъчно новия сезон, допускайки две загуби в първите два кръга. В третия “орлите ” най-накрая реализираха първа победа, освен това в действителност впечатляваща - 2-1 против първенеца Наполи надалеч от вкъщи. Луис Алберто и Даичи Камада означиха за тима на Маурицио Сари, който евентуално изненада много хора с триумфа си в Неапол. Лацио обаче разполага с класа, която не предстои на подозрение, като точно това видяхме на “Стадио Диего Армандо Марадона ” преди интернационалната пауза.

Японският национал Даичи Камада наподобява като същинско трансферно попадение на Лацио от началото на сезона. Халфът дебаркира на “Олимпико ” от Айнтрахт Франкфурт и бързо си завоюва титулярно място в селекцията на Сари. Японецът внася доста класа в междинната линия на Лацио и даже означи първия си гол в мача с Наполи. Определено това е футболист, който ще се следи изкъсо от анализатори и почитатели през сезона.

Персонален Power Boost за клиентите на WINBET

Няма обожател на спортните
залози, който да не търси допустимо най-големите коефициенти за играта си. Тук в подпомагане на всички клиенти на winbet.bg идва промо офертата Персонален Power Boost, която усилва коефициентите на определени събития с сред 5 и 10 %. Увеличението зависи от коефициента на определения от потребителя пазар, като функционалността е дейна само за сингъл залози.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР