Два огромни неизвестни обекта в нощното небе над Дубай …Преди

...
Два огромни неизвестни обекта в нощното небе над Дубай …Преди
Коментари Харесай

Два огромни неизвестни обекта в нощното небе над Дубай

Два големи незнайни обекта в нощното небе над Дубай …Преди няколко дни в небето над Дубай се появи доста необичайно събитие. Жители съумяват да го снимат на видео (ще го гледате по-долу). (HiddenTruth.site)Когато стават очевидци на два големи небесни обекта в нощното небе, локалните хора са мощно комплицирани.Появяват се доста спекулации … Някои допускат, че двата обекта са Луна и планетоид. Докато други допускат, че двата обекта са част от системата на Нибиру или НЛО, „ маскирани “ като небесни тела.

 img 6020e10b80804 450x600 - Два големи незнайни обекта в нощното небе над Дубай (видео)
Други догатки са, че това е холограма на Проект „ Син лъч “, мираж или маркетингов трик.Четете още: Огромен брой НЛО са снимани в небето над Полша (видео)Но, факт е, че никой няма отговор за това какво може да е това необичайно събитие.
Гледайте видеото.
Много тайни теоретици разискват феномена на „ двойната Луна “.Има доктрина, че някои планети могат да наподобяват толкоз огромни, колкото Луната, заради подравняването сред звездите.Други настояват, че сходни изравнения сред Луната и други планети, като тази, видяна в ОАЕ, са много редки и се случват веднъж на 800 години.И в случай че е подравняване на планети, тогава, кои планети са видели очевидците?Много въпроси, само че към този момент с малко отговори..
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР