Два обновени хипермаркета Kaufland вече отговарят на последните тенденции в

...
Два обновени хипермаркета Kaufland вече отговарят на последните тенденции в
Коментари Харесай

Кауфланд с голяма новина: Очакват ни нови артикули и модерно пазаруване

Два актуализирани хипермаркета Kaufland към този момент дават отговор на последните трендове в модерната търговия, на най-високите упования на потребителите, както и на техния все по-разнообразен усет. Това са филиалите в кв. " Слатина " в София и Kaufland Силистра. Важна част от тактиката на компанията е непрекъснато да модернизира своите обекти, като от началото на годината общият брой е 5 с инвестиция, надхвърляща 16 милиона лв..

Kaufland Слатина ще предложи на клиентите нова зона с 6 каси на самообслужване, което ще помогне доста за икономисване на време за извършване на покупки. Над 1000 нови продукта влизат в портфолиото на хипермаркета, като изцяло e освежена комерсиалната зала и пренареден асортиментът съгласно най-новите стандарти. Витрината за обслужване е сменена с такава от най-ново потомство, осветлението в целия хипермаркет е към този момент LED, като част от политиката на компанията за стабилно бъдеще. Клиентите ще могат да опитат от изцяло нови локални и районни артикули в обособения нов Фермерски пазар, както и да закупят артикули за директна консумация в по този начин наречените ToGo и ТоMix витрини.

Като част от концепцията One Stop Shopping, която Kaufland България следва, с цел да обезпечи напълно нова атмосфера за извършване на покупки и в същото време превозване на свободното време, компанията ще даде достъп до нови услуги в зоната с наематели. В жк. Слатина, София, клиентите ще могат да се възползват от услугите на напълно нов сътрудник в лицето на Пощенска банка - МОМЕНТО центрове за експресно банкиране. Освен там, банката открива по едно и също време още един собствен клон в Kaufland в кв. " Малинова котловина ". В Kaufland Слатина се открива и различен пилотен обект - мобилни аксесоари ``Фонакс``.

Kaufland Силистра: В хипермаркета към този момент се оферират близо 1000 нови продукта, напълно нов Фермерски пазар, ToGo и ToMix витрини, ободряване на комерсиалната зона и изцяло репариране на настилката на паркинга. Клиентите ще се възползват от напълно възобновената витрина с обслужване, нова пекарна. За улеснение на гости в Силистра е разполагаем нов наемател в отрасъл оптика, както и осъвременени обекти на останалите наематели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР