Два месеца след убийството на Димитър Малинов от Цалапица разследващите

...
Два месеца след убийството на Димитър Малинов от Цалапица разследващите
Коментари Харесай

Димитър от Цалапица убит заради момиче?

Два месеца след убийството на Димитър Малинов от Цалапица проверяващите към момента нямат изясненост какъв е претекстът за жестокото закононарушение и кой го е направил.

Имат обаче показанията на единствените арестувани 7 дни след убийството - близнаците Борислав и Валентин Динкови. Показания, които двамата братя сменят няколко пъти пред криминалисти и психолози.

Динкови са упрекнати за укривателство на търсения за убийството Рангел Бизюрев. Обвинението по отношение на близнаците не беше променено макар поредицата митинги на близки и другари на убития, които упорстват обвиняването на братята да се промени от персонално укривателство на съучастничество в ликвидиране.

„ Извикан е, излезнал е “, споделя майката на Митко - Атанаска Бакалова.

Гласнюз заяви, че разполага с всички негови кореспонденции в обществените мрежи от 20 юли, когато е погубен, както и от дни и месеци преди този момент. Пет минути преди да излезе от вкъщи си Митко си е писал с Борислав Динков и по едно и също време с малолетно момиче, с което имали загадка връзка и което Борислав също е харесвал. „ Преоблякъл се е в последния миг “, вижда майка му по време на първия оглед в дома им.

Към 21,20 ч. във съдбовния ден Димитър седял на двора дружно с майка си и си чател по телефона, бил щастлив. По-късно излиза наяве, че си е пишел с момичето, с което е имал връзка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР