Два месеца, след като Сашо Кадиев обяви официално, че от

...
Два месеца, след като Сашо Кадиев обяви официално, че от
Коментари Харесай

Пробват Дарин Ангелов за мястото на Сашо Кадиев

Два месеца, откакто Сашо Кадиев разгласи публично, че от есента не желае да работи като водещ на предаването „ Преди обед “, от bTV са се видели в знамение.

 

Медията към момента не е съумяла да му открие заместител, който да застане до Деси Стоянова. Поредното спрягано име за мястото му, е това на Дарин Ангелов, само че той към момента не бил сигурен за позицията.

 

Мъжът на Петя Дикова също точел лиги за работата, само че наподобява няма да го огрее.

Идеята Николаос Цитиридис да смени Сашо Кадиев в „ Преди обед “ изрично отпаднала, защото имало възможност от новия тв сезон шоуто на гърка още веднъж да зачести, вместо да се излъчва един път седмично, както все още. Затова няма по какъв начин един и същи човек да е на екран заран и вечер.

 

От малкия екран изрично отхвърлят мястото на Кадиев да бъде заето от публицист, защото им се коства прекомерно скучно. Предпочитат до Деси Стоянова да седне артист, само че въпросът е кой ще е той. След двумесечни кастинги към момента няма прогрес в намирането на заместител на Кадиев.

 

Минали доста претенденти, само че все несъответствуващи – или били подготвени на всичко за мястото, само че не били известни, или били известни, само че желали прекомерно огромно заплащане.

Разбира се няма по какъв начин шефовете да склонят да дават кой знае каква заплата на човек, който занапред ще стъпи в студиото и чийто триумф в предаването не е обезпечен.

 

Бюджетът бил към 6 бона месечно – пари, които всеки известен артист може да изкара за един час на частно празненство. В малкия екран обаче претендирали да си на работа най-късно в 8:30, а след ефира на обяд не било разрешено да тръгваш – оставало се на планьорка. Вечер пък изпращали сюжета за идващия ден и водещият трябвало да се готви за него.

Ако съответният артист е имал зрелище вечерта, това значи, че работата му би трябвало да продължи най-малко още 2 часа – някъде до към нощите, а на сутринта да е пресен за новия ефир.

 

Именно графикът бил сериозен препъни камък за огромна част от театралните звезди.

Поради тази причина предпочитали да продължат да си играят представленията, вместо да се хабят за популярност. В последните дни обаче се приказва, че Дарин Ангелов е ходил в bTV да се опитва за мястото на Кадиев.

Той има зад тила си ефирен опит при Гала. Популярен е, оправя се с коментирането на разнообразни тематики, феновете го харесват, което се потвърждава от положителните му класирания в „ Като две капки вода “ и „ Маскираният артист “.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Сашо Кадиев btv Деси Цонева Дарин Ангелов „ Преди обед “ Николаос Цитиридис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР