Два мача от програмата на седмия кръг в Първа лига

...
Два мача от програмата на седмия кръг в Първа лига
Коментари Харесай

ЦСКА ще се опита да спре победната серия на Черно море

Два мача от програмата на седмия кръг в Първа лига ще се изиграят през днешния ден. От 19:00 часа новакът Крумовград посреща Локомотив София въз основата в Коматево, а от 21:15 часа ЦСКА е хазаин на един от водачите в таблицата Черно море на стадион „ Българска войска “ в столицата.


„ Червените “ стопираха отрицателна серия в предишния кръг, постигайки дебютен триумф под управлението на завърналия се на треньорската пейка Нестор Ел Маестро. „ Армейците “ надделяха Ботев Враца с 2:0 като посетител и ще се опитат да продължат с успехите против един от най-добре представящите се тимове от началото на сезона в лицето на Черно море. „ Моряците “ започнаха акцията със самочувствие и завоюваха пет от първите си шест мача. Нещо повече – отборът на Илиан Илиев е в серия от пет поредни триумфа след зрелищното 3:3 на старта с Арда в Кърджали. В тези пет следващи победи влизат триумфите над първенеца Лудогорец с минималното 1:0 в предишния кръг и гръмкото 5:1 при гостуването на Славия.

По-рано денем, Крумовград ще търси трета поредна победа в шампионата, откакто в последните два кръга надделя ЦСКА 1948 в Коматево и Ботев Пд на „ Колежа “. Любопитното е, че и двете победи на новаците доведоха до треньорски рокади при „ червени “ и „ жълто-черни “. Крумовград е шести в таблицата с девет точки, с три повече от тима на Локо София, който загуби четири от първите си шест дуела под управлението на новия старши треньор Стойчо Стоев. В последните си две срещи „ железничарите “ инкасираха минимални провали от Арда и Хебър.

Програма за седмия кръг на шампионата:

Петък, 25 август

Пирин - Ботев Враца 0:1

Хебър - Локомотив Пловдив 3:4

Събота, 26 август

19:00, Крумовград - Локомотив София

21:15, ЦСКА - Черно море

Неделя, 27 август

19:00, Етър - Ботев Пловдив

21:15, Лудогорец - Берое

Понеделник, 28 август

20:30, Славия - ЦСКА 1948. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР