Два мача от 14-ия кръг на първа футболна лига ще

...
Два мача от 14-ия кръг на първа футболна лига ще
Коментари Харесай

Черно море - Арда в битка за топ 6

Два мача от 14-ия кръг на първа футболна лига ще се изиграят през днешния ден. От 17 и 30 часа Локомотив София е хазаин на Ботев Враца. Тимът на Станислав Генчев е окуражен да се върне към успехите след загубата с 2:3 от Хебър преди седмица. Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес дефинира група от 18 футболисти, които отпътуваха за столицата след тренировката в четвъртък, за визитата на Локомотив София. Мирослав Маринов е с травма, а Луис Фелипе Соарес продължава да се възвръща от контузия. Локомотив има 21 точки, до момента в който Ботев е с 10 точки по-малко.

Черно море приема състава на Арда от 19 и 45 часа във Варна. Треньорът на Черно Илиан Илиев остави отвън състава за мача с Арда Даниел Димов и Лъчезар Йорданов. Капитанът Димов се възвръща от интервенция, а Йорданов е контузен. Заради наказване за насъбрани жълти картони срещата пропуща Матеус Клементе. В групата се завръща Мазир Сула, който не попадна измежду 18-те за гостуването на ЦСКА 1948.

Черно море е на 7-то място в класирането с 23 точки от 12 мача. Варненският отбор има и среща по-малко, поради отсрочения мач против Левски. Арда пък е на 9-то място във краткотрайното класира с 21 точки от 13 дуел.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР