Два конкурса за нови български песни спечели тази година създаденият

...
Два конкурса за нови български песни спечели тази година създаденият
Коментари Харесай

Творбата на Косьо Филипов и Рафи Жамакорцян докосна сърцата на публиката в изпълнение на Георги Костадинов

Два състезанието за нови български песни завоюва тази година основаният неотдавна тандем сред композитора Рафи Жамакорцян и журналиста Костадин Филипов, който е създател на стиховете.

 

През лятото песента „ След теб “ стана първа в Хисаря в осъществяване на младия Георги Костадинов от Добрич, а през септември „ Чай от милувки “ победи в „ София сонг “, показана от Нели Рангелова. В креативната заварка сред създателите има любопитна предистория, а евентуално и бъдеще.

 

Костадин Филипов

Двамата настояват, че като че ли са се познавали цялостен живот. Започнали да си пишат в обществените мрежи все едно са другари, изгубили дирите си през годините, до момента в който не се срещнали в края на февруари, след което всичко е музикална история с общото им песенно завещание.

Когато се срещнали станало ясно, че приказват на един език още в първите 10 минути от диалога им.

Рафи Жамакорцян

 

В днешно време дистанциите не значат нищо, поради обстоятелството, че вали от средства за връзка. Филипов споделя, че му лишило повече от две седмици да се концентрира и да подбере най-правилните думи. И резултатът е налице – осъществяването на Георги Костадинов докосна сърцата на аудитория и жури на състезанието за нова българска ария „ Мелодията на водата “ в Хисаря и бе отличена като първа. Надяват се на необятен набор на аудитория, поради че текстът е доста прекрасен, а мелодията – лесна за мелене.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР