Два клуба проявяват интерес към защитника на Манчестър Юнайтед Алекс

...
Два клуба проявяват интерес към защитника на Манчестър Юнайтед Алекс
Коментари Харесай

Севиля и Порто с интерес към защитник на Манчестър Юнайтед

Два клуба демонстрират интерес към бранителя на Манчестър Юнайтед Алекс Телеш. Става въпрос за Севиля и Порто, които обмислят да насочат предложения за 29-годишния бразилец, оповестява трансферният специалист Фабрицио Романо.

Макар да има контракт до 2024 година, бъдещето на левия бек на " Олд Трафорд " е нестабилно. Той не влиза в проектите на мениджъра Ерик загар Хаг, който е податлив да се раздели с него, изключително след привличането на Тайрел Маласия. Самият Телеш наподобява също е подготвен да смени ситуацията и да отиде в тим, където да играе постоянно.

От Севиля са подготвени да насочат оферта за него, само че андалусийци ще имат конкуренция в лицето на Порто. " Драконите " даже може да имат преимущество в борбата за подписа му, имайки поради, че Телеш към този момент игра на " До Драгао " от 2016 до 2020 година и познава добре ситуацията в клуба.

Последните два сезона бразилецът прекара на " Олд Трафорд ", само че по този начин и не съумя да се наложи като първи избор в състава. Той записа 50 мача, 1 гол и 8 асистенции във всички шампионати. Цената му сега е от порядъка на 15-20 милиона евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР