Два електромобила и един лек автомобил са изгорели вчера във

...
Два електромобила и един лек автомобил са изгорели вчера във
Коментари Харесай

Електрически са два от автомобилите, изгорели вчера до Спортна зала във Варна

Два електрическия автомобил и един лек автомобил са изгорели през вчерашния ден във Варна, а четвърта кола е отчасти наранена, оповестиха от пресцентъра на полицията за Moreto.net.

Припомняме, че случаят стана малко преди 13.00 ч. на неохраняем паркинг на ул. " Васил Друмев " до Двореца на културата и спорта при зареждане на зарядна станция за електрически коли.

Нанесени са вреди и по фасадата на близката жилищна постройка, откакто пламъците са обхванали табло за газово зареждане.Това в допълнение е усложнило обстановката. Газоподаването е било спряно, а огънят е бил сподавен от три противопожарни екипа, сподели през вчерашния ден за Moreto.net шефът на варненската пожарна комисар Тихомир Тотев.

Назначени са експертизи. При първичния оглед на местопроизшествието не са открити данни за предумисъл, прецизират от Министерство на вътрешните работи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което ще се обясняват и аргументите за възникването на случая.

През последното денонощие чиновници на пожарната са реагирали на 15 сигнала за зародили пожари и са оказали техническа помощ на пет такива. Отзовали са се и на един подправено подаден.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР