Два дни преди началото на 48-о Народно събрание БСП организира

...
Два дни преди началото на 48-о Народно събрание БСП организира
Коментари Харесай

БСП първа на ход. Как започва парламентарната седмица?

Два дни преди началото на 48-о Народно заседание Българска социалистическа партия провежда среща сред парламентарно показаните партии, с цел да бъдат разисквани незабавните въпроси за цените, приходите и бюджета, съобщи Българска национална телевизия.

Според левицата основните тематики за българските жители са високите цени и ниските приходи, инфлацията и неналичието на предвидимост.
-->
Идеята е партиите да обсъдят незабавни ограничения като тавана на цените на ток, газ, вода и парно, както и бюджета за 2023 година.

Преговорите за сформиране на държавно управление би трябвало да вървят паралелно с гласоподаване на бюджета. Дори да няма държавно управление, бюджет би трябвало да има, съобщи водачът на партията Корнелия Нинова преди дни.

Станаха ясни и имената на номинираните за ръководител на Народното събрание от страна на ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната ".

След решение на Националния съвет на партията беше издигната кандидатурата на Никола Минчев. Предложението на ГЕРБ-СДС за същия пост е Росен Желязков. Този избор ще е знак и за вероятно бъдещо парламентарно болшинство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР