Два дни от Ботев (Пловдив) вдигат вой до небесата от

...
Два дни от Ботев (Пловдив) вдигат вой до небесата от
Коментари Харесай

Ботев хубаво реве от Сватбата, но да каже има ли друга сватба...

Два дни от Ботев (Пловдив) подвигат писък до небесата от съдийството на мача им против ЦСКА. Да се чуди човек с какво толкоз са им навредили Ивайло Стоянов и останалите рефери в дуел, който беше извоюван от " армейците " с разгромното 4:0. Головете на ЦСКА пристигнаха от игра, след отбита от вратаря на Ботев топка, след центрирания от корнер, от фаул и след неточност в отбраната на " канарчетата ". Не след противоречиви дузпи, да речем, след очевидни засади или друга обстановка, която да води до разногласия.

ЦСКА надигра Ивелин Попов и компания изрично. Можеше да завоюва с още по-голяма разлика. И вместо от Ботев да си вземат бележки от грешките, да работят върху тях и да мълчат, тъй като бяха пребити от пердах на терена, те са отворили огромна уста и не стопират да се жалват от Сватбата. Вместо да кажат има ли друга... женитба.

Наскоро " жълто-черните " се срещнаха с Лудогорец в Пловдив, с цел да се случи това, което може би всички чакаха - бързи два гола за Разград до почивката и след това срещата се доиграваше. Така беше и пред предишния сезон. Мачовете сред тези два тима наподобяват на другарски, на контроли, не на дербита от българския футболен хайлайф.

Защо няма писък от страна Ботев против съдиите след мач с Лудогорец? Или там постоянно всичко е тъкмо, ясно и правилно? Е, имаше лек писък след мача в Разград предходната акция. Но като цяло всичко е наред за пловдивчани по време на и след среща с по този начин наречения хегемон.

Сега се начетохме на искания към Ивайло Стоянов. Първо капитанът на Ботев Ивелин Попов изригна, упражнявайки богатата си езикова просвета с пост в обществените мрежи. Изяви се като футболен Левски, който брани с цената на всичко обичания Ботев. Днес към този момент имаме и публично мнение от клуба. Утре може притежателят Зингаревич да продължи линията и да извърши някой особено сътворен съветски шансон по тематиката по какъв начин Сватбата им отрязал главата до кръста.

Разбрахме, " канари ", че съдиите и най-много Сватбата са ви отговорни за 0:4 против ЦСКА. Но продължаваме да не разбираме за какво мълчите след мачове с Лудогорец?! Които единствено в Пловдив към този момент станаха 11 подред, приключили с победа за гостите. Все чисти и кристални победи, в които очевидно съдиите са били на най-високо равнище...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР