Дупнишката наркокримка Коко Клисарски се появи на челно място във

...
Дупнишката наркокримка Коко Клисарски се появи на челно място във
Коментари Харесай

Наркобосът Коко Клисарски цъфна на челно място в родова снимка с Иван Гешев

Дупнишката наркокримка Коко Клисарски се появи на челно място във фотосесия на Гешевия жанр в разложкото село Годлево. Известният в престъпните среди дупничанин е коленичил пред сваления от власт основен прокурор Иван Гешев. Плътно до него е новата му другарка, която е с украински корени, само че в този момент живее в България, описват близки до Коко. Това оповестява уеб сайтът Viaranews.com.

Под пост с текст – „ Род и Родина не са забравени думи “, Гешев разгласява фотоси от обичайна родова среща, която се организира през уикенда. Мнозина заподозряха, че точно от Годлево започва и новият политически план на някогашния обвинител № 1.

Снимката с Клисарски обаче разбуни духовете и породи десетки мнения в родната Дупница, където близки до кримисредите незабавно го разпознаха. Те припомниха по какъв начин единствено преди няколко години, полицията нападна хижата на Коко Клисарски в Национален парк „ Рила “, като вътре бе разрушена нарколаболатория и оръжеен склад.

Тогава бяха арестувани 30-годишна софиянка и 38-годишен дупничанин. Предполагаше се, че Клисарски и арестуваните са взели участие взаимно в образуване на нарколабораторията, както и в разпространяване на дрогата на територията на столицата.

Клисарски е прочут на полицията с голям брой незаконни действия, измежду които доминират закононарушенията по линия на опиатите – владеене, произвеждане и разпространяване. Многократно е осъждан, в това число и за нанасяне на телесни повреди. Срещу него имаше формирано дело и за закана за ликвидиране.

През 2008-ма година Коко бе единствен хванат с опиати в дома си, откакто стотици жандармеристи нападнаха имението на Пламен Галев и Ангел Христов в Ресилово.

На 18 май 2012 година служители на реда разрушиха наркодепо във вилата на Клисарски в село Самораново. Там униформените откриха 8.87 кг марихуана, съвсем кг кокаин /9.20 г/, 16.140 кг амфетамин, 1.132 кг метамфетамин, 1.598 – кристално вещество с непостоянен състав, 12.5 л диетил етер, 2.5 л тулол, сярна киселина, шишета с метанол, голям брой шишета с разнообразни надписи и неустановено наличие, туби с течност и друго количество – прекурсори, 3 кашона с лабораторна стъклария и 14 листа предписания за разбъркване на съставки.

Нароченият за наркобос Коко Клисарски претърпя интервенция от херния, до момента в който излежаваше присъда от 2,8 месеца отнемане от независимост в саморановското отделение на Бобовдолския затвор, като малко по-късно бе пуснат на независимост.

Криминалната биография на Клисарски е изпълнена с голям брой незаконни действия. Въпреки това за него се счита, че е един от галениците на прокуратурата, поради повдиганите през годините обвинявания против него и общото време, прекарано в пандиза.

Щом вкусеше свободата, Коко не пропускаше случай да пусне впечатляващи фотоси с чаша в ръка пред камината в планинската си хижа или нехайно поставил крайник върху крайник на градинска си люлка в двора на тогавашния му дом. Това караше служителите на реда да цъкат с език и да повтарят известната фраза: „ Ние ги ловим – те ги пускат “.

Снимката с Гешевия жанр породи огромни полемики в родната Дупница и въпроси до каква степен Клисарски и самият Гешев се познават и в какви взаимоотношения са били в годините, когато заемаше поста основен прокурор на България. Не е изключена опцията Коко да е бил посетител и на някой различен от огромния разложки жанр и по този начин да е попаднал на фотосите.

Каквато и да е историята обаче, сигурно наличието на криминалнопроявения дупничанин на родовата фотография буди десетки мнения, още повече след изказванията на Гешев за „ овладяната страна “ и симбиозата на престъпни престижи, наричани преди време мутри, наказани лица и търсени от Интерпол с партии и държавни структури, направени единствено ден преди окончателното му сдаване на поста.

В последното си видеообръщение като основен прокурор Гешев заявява едно – „ да продължа борбата за истина и правдивост в нашето Отечество “. Дупничани пък питат самичък ли ще реализира обещаното сваленият обвинител №1 или с хора като Коко Клисарски? Едно е несъмнено – на фотографията дупничанинът е благополучен и ухилен колкото Гешев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР