Дунав Русе победи с 3:0 Витоша Бистрица в двубой от

...
Дунав Русе победи с 3:0 Витоша Бистрица в двубой от
Коментари Харесай

Две дузпи и вратарска грешка донесоха победата на Дунав над Витоша


Дунав Русе победи с 3:0 Витоша Бистрица в дуел от 8-ия кръг в Първа лига. Футболистите на треньора Веселин Великов реализираха втора победа от началото на сезона, до момента в който гостите от София не престават да нямат триумф в шампионата.

Срещата стартира идеално за домакините. Още в 5-ата минута Васил Шопов откри резултата в Русе, откакто Николай Радев сбърка при подаването на Радко Мутафчийски към него и изпрати топката право в краката на нападателя на Дунав.

Гостите от Бистрица обаче реагираха умерено и на собствен ред стигнаха до няколко доста положителни благоприятни условия освен да изравнят, само че и да излязат напред в резултата.

В 42-ата минута обаче отбраната на Витоша се пропука отдясно, където капитанът в тази среща Николай Христозов изпусна голмайстора Шопов, след което го събори в наказателното поле и реферът Ивайло Стоянов не се поколеба да уточни бялата точка. Мирослав Будинов без проблем съумя да преодолее с лекост дебютанта Радев и направи резултата 2:0.

Второто полувреме стартира с напън на гостите, които пропуснаха две чудесни благоприятни условия да върнат един гол. След близо час игра още веднъж създателят на второто попадение в срещата можеше да се разпише, само че ударът му с глава бе извънредно неакуратен.

В 82-ата минута съдията Ивайло Стоянов отсъди втора дузпа за Дунав. Кристиян Кочилов фаулира в наказателното поле Мирослав Будинов. Нападателят още веднъж бе прецизен и оформи крайния резултат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР