Думите на Кирил Петков от миналата седмица, че Борисов трябва

...
Думите на Кирил Петков от миналата седмица, че Борисов трябва
Коментари Харесай

Десислава Атанасова се, че Кирил Петков иска да заточи Борисов на остров Белене

Думите на Кирил Петков от предходната седмица, че Борисов би трябвало да отиде на " топъл остров " отекнаха в общественото пространство.

" Ако Бойко Борисов реши един ден да отиде на топъл остров - съм сигурен, че имаме доста хрумвания за европейска България с част от депутатите му. Но в този формат няма по какъв начин да се случи. Няма по какъв начин да се случи и със Слави Трифонов, и Тошко Йорданов - да са безусловно сигурни, че към този момент осъзнахме, че те са част от задкулисието, против което се борим ”, сподели той.

Десислава Атанасова направи прилика с изпращане в лагер в дунавския остров Белене.

Ето какво написа тя:

" Момчета, по-внимателно с думите и дестинациите!
Опорката - " Борисов на остров " звучи надменно и злокобно.
Осъзнайте, че НЕ вие определяте, водачът на моята партия къде ще отиде!
Вероятно, поради обединението Ви с БСП/БКП думите " някогашни хора ", " национален съд - належащо зло " и " остров " са част от риториката Ви.
Осъзнайте, че Остров " Персин " / Белене и зверствата на Народния съд към момента са рана за обществото ни.
Дано, не сте не запомнили и, че дядото на новата ви " икона " Никола Минчев е съден от Народния съд и е бил погубен. "

Преди малко Борисов направи изказване пред " Сега ", че няма да се отдръпва от лидерския пост в ГЕРБ.

" ГЕРБ си има водач, определен преди 3 месеца. Аз съм се дръпнал от депутатството, да не нервирам, предложил съм кабинет без мое присъединяване. Оттук нататък да им играя по свирката, да оставя една мощна партия да стане брошка на " Продължаваме промяната " като Демократична България, няма да стане. Категорично избори ".

"

 

За отдръпване на Борисов заприказва и Росен Плевнелиев в БТВ тази заран. 

" Винаги съм си мечтал проевропейските сили у нас да се смирят и да се обединят. Може би няма да стане в този парламент. Това би трябвало да се случи най-сетне. Да се оттеглен малко обратно. На Христо Иванов му прави чест, той се дръпна обратно. Бойко Борисов е подготвен да го направи и го е заявявал неведнъж, в това число в диалози с мен. Кирил Петков би трябвало да го направи. Бойко Борисов постоянно е бил за европейското развиване на България. Винаги е бил подготвен да сложи решенията пред личното си его и разрушителността. И съм сигурен, че той би бил част от един положителен сюжет, в който България се форсира за стратегически вложения, златен дъжд от еврофондове, влизане в Еврозоната и в Шенген. Обратното е разруха ", сподели Плевнелиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР