Думите, които казваме на любимия човек по време на разгорещен

...
Думите, които казваме на любимия човек по време на разгорещен
Коментари Харесай

11 фрази, които могат да унищожат и най-щастливата връзка

Думите, които споделяме на обичания човек по време на развълнуван спор или в резултат на отмалялост, могат да бъдат изключително рискови. Да създадат взаимния живот под напрежение и нетърпим. Дори да доведат до разлъка.

Ето за какво BrightSide подбра тези 11 изречения, които по-добре да не изричате. В противоположен случай може да съжалявате.

11. Фрази, които обезценяват възприятието на колегата

Вместо „ Защо толкоз ти пука за работата ти? “, кажете „ Какво тъкмо те разстройва? “.

Когато споделяме неща от вида на „ О, какви нелепости! “ или „ Не се разтривай толкоз за работата си. “, „ Колко още ще се тревожиш за това? “, ние не утешаваме индивида насреща. Не му оказваме поддръжка. Вместо това обезценяваме възприятията му.

Партньорът ни няма да приказва намерено с нас, в случай че счита, че възприемаме възприятията му за нелепи. Ще се почувства уединен и афектиран. А това от своя страна ще подкопае самата връзка.

Най-добре се пробвайте да разберете какво тъкмо предизвика сходни усеща у вашия обичан човек.

10. Фрази на равнодушие

Ако един от двамата души към този момент не му пука за държанието на другия, това значи, че двойката е тръгнала по пътя на раздялата. Не казвайте неща, които показват равнодушие. Изслушвайте се, обсъждайте своите усеща.

9. „ Сравняващи “ изречения

Със сигурност ще се съгласите, че реплики от вида на „ Съпругата на Иван е доста по-добра стопанка. А ти единствено се грижиш за външния си тип. “. Никога не сравнявайте своя сътрудник с някой различен (освен в случай че не смятате да го похвалите). Вместо да давате някой различен за образец, фокусирайте се върху позитивните неща – върху хубавите детайли, които вашият сътрудникът внася в живота ви.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР