Духовникът, номиниран за Нобелова награда за мир, помогнал на Део

...
Духовникът, номиниран за Нобелова награда за мир, помогнал на Део
Коментари Харесай

Световноизвестен индийски гуру пристига у нас след дни

Духовникът, номиниран за Нобелова премия за мир, оказал помощ на Део да преодолее свои порочни зависимоти и давал сила на сладкогласната певица Деси Добрева.



Шри Шри Рави Шанкар, духовният водач и дипломат на мира, който следва да гостува у нас идната седмица, е създател на една от най-големите филантропични организации в света; почетен жител е на редица страни, номиниран е за Нобелова премия за мир.

След неговата интервенция Колумбия реализира обществен мир, а президентът й получава Нобелова премия. Гуруто е почетен посетител и преподавател на някои от най-важните конференции в света, в това число на Организация на обединените нации, Европейският парламент и доста други.

През последните 38 години, Шри Шри Рави Шанкар пътува и изнася семинари по целия свят. Основаните от него интернационалните организации (сред които “Изкуството да живееш” / The Art of Living и “Международната асоциация на човешките ценности” / The International Association for Human Values) са докоснали и трансформирали хиляди животи в целия свят, както в областта на йога, по този начин и посредством филантропични и обществени планове.

Много наши звезди, обществени персони и спортисти са почитатели на дългобрадия миротворец.



Део в редица изявленията споделя за благотворното влияние на практиките, които стартира да прави под наставленията му. На тях дължи и раздялата си с някои свои порочни зависимости.

Друг известен почитател на Шри Шри Рави Шанкар е певицата Деси Добрева, чийто бълбукащ позитивизъм по думите й, се дължи на индийските уроци по медитация.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР