Дух, обитаващ стара викторианска къща, е заснет от уебкамера в

...
Дух, обитаващ стара викторианска къща, е заснет от уебкамера в
Коментари Харесай

Зловещо! Камера във викторианска къща улови дух

Дух, обитаващ остаряла викторианска къща, е сниман от уебкамера в Съединени американски щати. За случая споделя руснакът Валентин Дегтерьов, който от години се занимава с търсене и следствие на паранормални интензивности.

Мястото, което търсачът на призраци разказва, е благосъстоятелност на американски жител, който се снабдява с парцела преди повече от 10 години. Къщата наподобява добре и е задоволително просторна, тъй че той, домашният му любим и всичките им посетители да се усещат задоволително уютно.

Въпросният мъж закупил жилището от наплашена двойка, която към този момент не желае да живее на това място, тъй като считала, че то е котило на духове. Старите притежатели даже разказали за многократни свои срещи със пагубен дух, който очевидно съумял много да ги сплаши.

Ето за какво, когато се появила опция, те да се отърват от парцела, с наслада приели. Новият собственик пък на собствен ред очевидно не бил чак толкоз обезпокоен от концепцията и с ненаситност се нанесъл в новия си дом.

След като освежил жилището, той го напълнил с камери и точно с помощта на това призрачният облик, за който фамилията разказало, най-сетне бил сниман. Той изглеждал като висок мъж, носещ риза. Образът му бил безтелесен, само че въпреки всичко можел да се види ясно. Създанието се появило ненадейно из една от стаите и почнало да се движи, а след това също толкоз внезапно се изпарило.

Вече има няколко догатки, чий може да е духът, зад стените на викторианската къща. Възможно е това да е блуждаещата душа на германец, погубен по изключително нечовечен метод покрай къщата.

Той направил няколко обществени изявления против Съединени американски щати и президента Уилсън, а когато през 1918 година най-официално подкрепил революцията в родината си и развял аления байрак, бил арестуван. По-късно той бил атакуван от свои зложелатели и обесен покрай викторианската къща.

 Викторианска къща

Не е изключено също по този начин в жилището да витае призракът на Хари Леп, който отпътувал в Англия, с цел да се бори с фашизма. За жал обаче умрял при случай през 1942 година.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР