Дуейн "Скалата" Джонсън - професионалният кечист, преквалифицирал се в суперуспешен

...
Дуейн "Скалата" Джонсън - професионалният кечист, преквалифицирал се в суперуспешен
Коментари Харесай

Скалата със звезда на Алеята на славата

Дуейн "Скалата " Джонсън - професионалният кечист, преквалифицирал се в суперуспешен артист, получи звезда на холивудската Алея на славата, съобщи Fox News.

Звездата на 45-годишния Джонсън е 2624-ата на фамозната алея в Холивуд и се намира наоколо до тези на основния изпълнителен шеф на Световната федерация по кеч Винс Макмеън и жабока Кърмит.

На церемонията участваха многочислени фенове на артиста, другари, сътрудници и членове на фамилията му, измежду които майка му, брат му и дългогодишната му партньорка Лорън Хашиян. Преди броени дни беше оповестено, че двойката чака второ дете, което за артиста ще бъде трето.



Джонсън не пропусна да благодари на всички, помогнали му да построи сполучлива кариера.



"Успехът не идва самичък, а се дължи на работа в екип. Дължа признателност на всички хора, както и на фамилията ми, че ми помогнаха да съумея. Без тях нямаше да съм никой ", показа на церемонията артистът, чиято кариера в киното стартира преди 18 години.

Понастоящем Джонсън, прочут с функциите си в "Мумията се завръща ", "Кралят на скорпионите ", "Сан Андреас " и филмите от поредицата "Бързи и гневни ", е измежду най-високоплатените артисти на планетата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР